Huisstijl laten ontwerpen

Waar moet je op letten wanneer je een huisstijl laat maken?

Welke onderdelen horen bij een huisstijl?

Huisstijl

HUisstijl laten maken

Wil jij baas zijn over jouw eigen huisstijl? Hier kan dat!

Een huisstijl ontwerpen is belangrijk voor jouw bedrijf en een goede stap wanneer je een bedrijf gaat beginnen. Een huisstijl voor je laten ontwerpen is goedkoper en effectiever voor jou. Wanneer je het zelf wilt doen zal de prijs veel duurder worden om een huisstijl te maken. Dit omdat je er een programma voor nodig hebt en omdat je er waarschijnlijk weinig tot geen ervaring mee hebt zullen er meer kosten bij komen. Wanneer je een huisstijl laat ontwerpen krijg je een website, 500 dubbelzijdige visitekaartje en een logo die voor jou worden ontworpen voor een lage prijs. Dit wordt door ervaren ontwerpers gemaakt waardoor je een professionele huisstijl voor jouw bedrijf krijgt, zodat je ook nog geld bespaart. Er wordt gelet op dat er een gelijk thema op elk onderdeel van de huisstijl komt. Dus er worden overal dezelfde kleuren toegepast, waardoor de klanten jouw website, logo en visitekaartje niet uit elkaar kunnen houden.

Waarom een grafisch ontwerper inhuren?

Een ervaren grafisch ontwerper heb je nodig!

Je kunt het beste een grafisch ontwerper inhuren omdat je daarmee tijd bespaart. Je zal met jouw startend bedrijf niet veel tijd hebben om zelf een logo, website en visitekaartje te ontwerpen. En dan moet het er allemaal wel professioneel uitzien. Vooral wanneer je weinig tot geen ervaring hebt is het heel handig. Een grafisch ontwerper houdt zich bezig met het onderscheid maken tussen de concurrentie. Een professionele huisstijl wordt gemaakt door een grafisch ontwerper. Je zult daarnaast ook nog geld besparen, omdat er een programma voor nodig is en het juiste materiaal. En er zullen nog meer kosten bij komen.

NB: Bij Defero hebben wij een ervaren grafisch ontwerper die een professionele huisstijl tot realiteit brengt.

Huisstijl die past bij jouw onderneming

De huisstijl moet passen bij jouw onderneming

De huisstijl moet aansluiten op jouw identiteit en de branch van je onderneming. Jouw imago zal duidelijk moeten overkomen op de huisstijl. Ook zal de huisstijl aansluiten op jouw missie en visie. De vormen, kleuren en lettertype zullen passen bij jouw onderneming. Herkenbaarheid van jouw bedrijf op je website is belangrijk. Wanneer je wilt dat mensen jouw onderneming onthouden via jouw website is het belangrijk dat het thema daar ook op aansluit.

NB: Wij zorgen ervoor dat je een professionele website, logo en visitekaartje krijgt dat past bij jouw onderneming.

Logo en huisstijl voor een aantrekkelijke prijs

Beste prijs voor uw huisstijl

Voor €350,- zorgen wij voor een professionele website die je kunt uitkiezen uit onze ontwerpen. Wij hebben verschillende websites in verschillende categorieën. Daarnaast krijg je er een logo bij. De ontwerper maakt 3 voorstellen van een modern logo voor jouw onderneming en daaruit kan je een favoriet kiezen. Het logo wordt gemaakt op basis van jouw wensen. En tot slot 500 dubbelzijdige visitekaartjes met al jouw informatie + logo erop.

Waarom voor een huisstijl van joUw Starter Pakket kiezen?

Professioneel ontworpen

Het UwStartersPakket is speciaal ontwikkelt voor startende ondernemers. Je krijgt de huisstijl van UwStartersPakket voor de laagste prijs. Jouw huisstijl zal worden ontworpen/ gemaakt door een ervaren grafisch ontwerper. Bij UwStartersPakket krijg je de beste service en een professionele huisstijl.

Wie is de eigenaar van jouw huisstijl?

Jij bent de eigenaar!

Wij zijn uniek als het gaat om wie de eigenaar is van de huisstijl. De huisstijl is van jou (de klant) wanneer je het bij ons koopt. Dat onderscheidt ons van andere bedrijven waarbij er meestal meer kosten bij komen. Bepalen doe jij zelf. Wij doen de rest.

Het starterspakket is speciaal ontwikkelt voor startende ondernemers. Dus ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK)? Heb je een eenmanszaak? En heb je een bedrijf dat gerelateerd is aan; Bouw, Beauty, Coaching, Dienstverlening of Zorg? Doe een aanvraag! Dan nemen wij contact met jou op voor jouw huisstijl.

Onze werkwijze bij een huisstijl ontwerpen

Welke stappen nemen na het aanvragen van de huisstijl?

Onze werkwijze begint bij het registreren van een domeinnaam voor jou en het aanmaken van een zakelijk e-mailadres. Daarna kies je een design dat bij je past en bij jouw onderneming. Daarna vullen wij het gekozen design in met branche gerelateerde foto’s en teksten. Foto’s en teksten kan je vervolgens desgewenst eenvoudig zelf wijzigen. Vervolgens passen wij de online huisstijl en kleuren van de website aan op basis van jouw logo en lettertype. De stap daarna is het aanmaken van een online V-card voor jou, zodat jouw bezoekers met 1 klik al jouw gegevens kunnen opslaan in hun contacten. Voorst koppelen wij jouw social mediakanalen met jouw website en plaatsen wij jouw V-card. En ten slotte zorgen wij voor een online publicatie en hosting van jouw website.

*Er zullen geen verborgen kosten zijn. Voor onze all-inclusieve service betaal je €15,- per maand (wat je per jaar betaald) of flexibel en maandelijks opzegbaar voor €25,- per maand.

Wat leveren wij op?

Wat betekenen wij voor jou?

Defero helpt jou bij het maken van de huisstijl. Wij hebben ontwerpen voor een website voor jou klaarliggen waaruit je kan kiezen. Een modern logo en visitekaartjes op basis van jouw wensen. Als reclamebureau investeren wij met deze mooie producten in een relatie voor de toekomst. Wij passen een bepaald thema aan in de website, logo en visitekaartjes zodat jij overal dezelfde kleuren hebt.

©2019 SmartStartersPakket.nl - Initiatief van reclamebureau Defero